Het zielsportret

Wie bij mij komt voor een portret komt voor meer dan een foto alleen. Een portret gaat voor mij over contact maken. De camera als middel om te verbinden met jou en jouw verhaal. Vanuit verbinding samen naar binnen kijken. Een foto die verder gaat dan de buitenkant alleen. Ik leg graag een stukje van jouw binnenkant vast. Een beeld dat jou laat zien zoals jij bedoelt bent in dat moment.

Een portret laten maken is niet zomaar iets. Het gaat over jezelf laten zien. Over bewegen en in de aandacht staan. Maar ook over kijken naar jezelf. Voor mij is een fotoshoot altijd een gezamenlijke creatie. Ik beweeg mee met jouw grenzen en wensen. Ik zorg voor een veilige plek waarin jij je mag laten zien.

We duiken dan ook niet direct voor de camera. Eerst even stilstaan. Ademhalen. Met een fijne meditatie nemen we rustig de tijd om aan te komen op de plek en in je lichaam. Ik zal je uitnodigen om te delen hoe het moment voor jou is. Vanuit die energie gaan we werken. Op avontuur! In jouw wonderlijke wereld.

 

 

Hoe verloopt de fotoshoot?

De fotoshoot duurt maximaal 2,5 uur. Vaak wordt in het moment duidelijk wanneer we mogen stoppen. We kunnen gebruik maken van mijn intieme studio en de natuur daaromheen. Mijn studio is gelegen in Putten aan de Veluwe, een prachtig decor van bos en heide. Alles is welkom: verschillende kledingsets, props of andere persoonlijke wensen. Je zult ervaren dat de foto's in het moment ontstaan. We bedenken ze niet vooraf, maar creëren met elkaar in het moment.

Na de fotoshoot maak ik een ruime selectie foto's die ik voor je nabewerk. Het aantal foto's is afhankelijk van het verloop van de fotoshoot. Maar altijd vertellen ze het verhaal van jouw fotoshoot op een bijzondere manier. Je ontvangt deze foto's digitaal in hoge resolutie.

Ook in het ontvangen van de foto's werkt de ervaring van de fotoshoot vaak nog door. Het is als het ware een ontmoeting met jezelf. Wat zie je en hoe kijk je naar jezelf? Ook in dit stukje ben ik er bij. Als je behoefte hebt aan contact, ben ik er met veel liefde.

De investering voor deze fotoshoot is €500,- (incl BTW voor particulieren, excl BTW voor zakelijke facturen). Een bedrag dat past bij de bijzondere ervaring die jij jezelf gunt.

Benieuwd naar meer zielsportretten? In mijn portfolio is nog veel meer te ontdekken!

Ben je op zoek naar een nog intiemere ontmoeting met jezelf? Kijk dan eens bij mijn spiegelshoots!