Marcia Teeken

Fotografie is voor mij verbinden. Contact maken met een verhaal, een persoon, met de natuur. Het doel is nooit een perfect plaatje. De schoonheid zit in de weg naar het beeld. Wat is jouw verhaal? Wat laat je zien of niet? Wat kom je tegen als je naar jezelf kijkt? Vanuit dit pure contact ontstaat er altijd een 'perfect' plaatje. Het laat precies zien wat er op dat moment gezien mag worden.

Met mijn fotografie draag ik bij aan een echte wereld. Een wereld waarin we kijken naar mensen zoals mensen bedoeld zijn. Een wereld waarin wij in verbinding zijn met onszelf en elkaar. Een wereld waarin de natuur onze inspiratiebron is. Puur, eerlijk, ruig, in beweging. Zonder haast altijd precies op tijd.

Het is mijn missie om het gewone op een ongewoon mooie manier vast te leggen. Om mensen bewuster te maken van de wereld om ons heen. Met mijn camera laat ik de wereld door mijn ogen zien. Dat magische moment, dat kietelen in je buik. Die foto die je ontroert, laat nadenken of een grote glimlach geeft. Met mijn fotografie zoek ik precies dat gevoel.