Een bijzondere ervaring waarin jij jezelf ontmoet in de spiegel en voor de camera. Een pure ontmoeting met de belangrijkste persoon in jouw leven. JIJ!

Een spiegelwat?

Een vrij spontane ontmoeting een tijd geleden heeft nu geleid tot een prachtige samenwerking. Samen met Sharmila Tuithof organiseer ik spiegelshoots. Een combinatie van een spiegelsessie en een fotoshoot.

Sharmila is dé Spiegelcoach van Nederland. Haar missie is mensen in verbinding met zichzelf te brengen. Waar wij elkaar vinden is dat wij niet zo houden van perfecte plaatjes. We houden beiden van echtheid, puurheid, van de echte mens, met alles wat daarbij hoort. In de spiegel mag je zien en zijn wie je bent, met alles wat er is. Voor de camera is dat niet anders.

Wij zien een spiegelshoot als één van de mooiste cadeau's aan jezelf. Het is een bijzonder pure ontmoeting met de allerbelangrijkste persoon in jouw leven: JIJ!

 

Hoe ziet een spiegelshoot eruit?

Een sessie duurt zo'n drie uur. Die tijd hebben we ook echt nodig. Het begint met een kopje thee en iets lekkers. We praten over hoe je er op dit moment bij zit en over de opdracht die je vooraf hebt ontvangen. Vervolgens verplaatsen we ons rustig naar de spiegel waar Sharmila je begeleidt tijdens het gesprek met jezelf. Na de spiegelsessie praten we even na over hoe de sessie voor je was en welke vragen en/of inzichten er zijn ontstaan.

Ik maak tijdens de spiegelsessie al wat prachtige foto's van dit bijzondere moment. Na ons gesprek zal ik je uitnodigen om je klaar te maken voor de fotoshoot in de studio. Als we klaar zijn in de studio gaan we naar buiten, het bos in, om nog wat foto's te maken in de natuur. De foto's zijn een reflectie van het moment en vertellen het verhaal van de dag. Vanuit verbinding gaan we samen creëren en laten we zien wat er gezien mag worden.

Na de fotoshoot gaan we terug naar de studio, drinken we nog een kopje thee of koffie en praten we na over hoe de dag voor jou is geweest. Het kan zijn dat de ervaring van deze dag mogelijk confronterend is. Je kunt erop vertrouwen dat wij ervoor zorgen dat de setting fijn is en veilig voor je voelt, zodat je jezelf ook de ruimte kan geven die je nodig hebt. Na drie uur ronden we de sessie af en zorgen we dat je met een fijn gevoel de deur uit gaat.

Na enkele dagen ontvang je een mooie serie nabewerkte foto's als herinnering aan jouw bijzondere spiegelshoot. De ervaring leert dat ook dit moment van jezelf terugzien best wat emoties kan geven. Sharmila en ik zijn ook na de sessie altijd bereikbaar als je behoefte hebt hierover te delen.

Nieuwsgierig geworden naar Sharmila? Neem dan een kijkje op de website van de Spiegelcoach!

 

Praktisch

Duur: Drie uur (in te plannen op een voor jou geschikt moment)
Inbegrepen: Koffie, thee en versnaperingen
Locatie: Krachtighuizen in Putten
Prijs: €799 (voor particulieren incl BTW, voor zakelijke facturen excl BTW)
Betaling: vooraf
Inclusief: Een mooi serie nabewerkte foto's in hoge resolutie