Wil je beter leren fotograferen? En ben je dol op de natuur? Kom dan mee met de wandelende foto cursus! Geen suffe klaslokalen of taaie stof, maar leren over fotografie middenin de natuur. Van beginner tot fotografie fanaat; van een oude camera tot nieuw uit de doos; Ik help jou graag met nog meer plezier fotograferen.

De wandelende fotocursus

Fotograferen gaat voor mij niet over knopjes en instellingen. Fotografie gaat bovenal over kijken. Echt kijken naar de wereld om je heen. De grootsheid, de kleuren, contrasten, het lijnenspel, de allerkleinste details.

In deze foto cursus neem ik je mee in de wonderschone natuur van de Veluwe. Tijdens het dwalen door de bossen of over de heide, laten we de natuur onze inspiratiebron zijn. Je leert aan de hand van verschillende opdrachten jouw camera beter kennen. We spelen met ISO, diafragma en sluitertijd. Maar bovenal gaat het om aanwezig zijn in de natuur. Ervaren, voelen, kijken!

Zie het als een inspiratiedag. Een opstapje naar meer creativiteit. De camera als middel om je bewust te worden van al het moois om jou heen.

 

Praktische informatie

De ontvangstlocatie is in het midden van Nederland (Putten). Vanuit daar lopen we de Veluwe op.

Je kunt kiezen uit vrijdag 17 maart, vrijdag 14 april of vrijdag 12 mei. We starten om 10.00 uur en sluiten rond 14.00 uur af.

Benodigdheden: een camera, een paar stevige schoenen en een paar benen die met gemak 10 km kunnen lopen.

Prijs: €150,- (particulier incl BTW, zakelijk excl BTW). Je wordt ontvangen met koffie/thee en ik zorg voor een lichte lunch voor onderweg.