Fotografiecursussen

 

Wil je beter leren fotograferen? Kom dan bij mij een cursus volgen! Geen suffe klaslokalen of taaie stof, maar genieten van fotografie in hartje Amsterdam. Van beginner tot fotografie fanaat; van de oude camera van zolder tot nieuw uit de winkel; van alle tijd van de wereld tot even snel tussendoor. Ik help jou graag met nog meer plezier fotograferen.

Groepsles

In 3 lessen ontdek je de belangrijkste knoppen en technieken van jouw camera. We stellen samen de basis van de camera in, zodat je hier niet meer naar hoeft om te kijken. Je leert wat de begrippen ISO, sluitertijd en diafragma betekenen en hoe je hiermee bijzondere foto’s kan maken. We bekijken verschillende composities en bepalen wat een foto interessant maakt.

Je neemt je eigen camera mee naar de lessen zodat je ter plekke kunt oefenen. Op de laatste dag brengen we alles in de praktijk en gaan we samen fotograferen op een inspirerende locatie in Amsterdam.

Voorwaarde om mee te doen aan de cursus is dat je beschikt over een fotocamera waarbij je sluitertijd, diafragma en iso kunt instellen.

Kosten: €225,- inclusief een reader, drankjes op de locatie en BTW

Cursusdata 2019

zaterdag 9, 16 en 30 maart

vrijdag 17, 24 mei en 7 juni

vanaf begin 2020 komen er weer nieuwe cursussen beschikbaar

Individueel

Een cursus fotografie voor jou alleen: 1-op-1 met alleen aandacht voor jouw vragen. Vooraf stemmen we af wat je wilt leren, zodat we veel kunnen doen in weinig tijd.

Kosten: € 75,- per uur incl BTW op een voor jou geschikt moment. Vanaf begin 2020 is het weer mogelijk om aan te melden.

Klik op de button (schrijf je nu in) onderaan de pagina en laat jouw gegevens achter.