Fotografiecursussen

 

Wil je zelf beter leren fotograferen? Kom dan bij mij een cursus volgen. Van beginner tot fotografie fanaat; van de oude camera van zolder tot nieuw uit de winkel; van alle tijd van de wereld tot even snel tussendoor. Ik help jou graag met nog meer plezier fotograferen.

Groepsles

In 3 halve dagen ontdek je de belangrijkste knoppen en technieken van jouw camera. Je leert wat de begrippen ISO, sluitertijd en diafragma betekenen en hoe je hiermee bijzondere foto’s kan maken. We bekijken verschillende composities en bepalen wat een foto interessant maakt.

Je neemt je eigen camera mee naar de lessen zodat je ter plekke kunt oefenen. Op de laatste dag brengen we alles in de praktijk en gaan we samen fotograferen op een inspirerende locatie in Amsterdam.

Voorwaarde om mee te doen aan de cursus is dat je beschikt over een fotocamera waarbij je sluitertijd, diafragma en iso kunt instellen.

Locatie: Amsterdam

Kosten: €200,- inclusief een reader en BTW

Cursustijden

woensdag (9.30-11.45 uur), zaterdag (9.30-12.00 uur)

Cursusdata 2019

Begin 2019 worden er nieuwe cursusdata bekendgemaakt

Individueel

Een cursus fotografie voor jou alleen: 1-op-1 met alleen aandacht voor jouw vragen. Vooraf stemmen we af wat je wilt leren, zodat we veel kunnen doen in weinig tijd.

Kosten: € 50,- per uur op een voor jou geschikt moment.

Klik op de button (schrijf je nu in) onderaan de pagina en laat jouw gegevens achter.