Marcia Teeken (1979)

Kijk! 

Schoonheid is altijd en overal om ons heen. Mijn camera maakt mij bewust van deze alledaagse schoonheid. Ik geniet van eenvoudige patronen, abstracte lijnen, het spel van het licht. En bijna altijd zijn deze kunstzinnige beelden dichtbij.

Voel!

Dat magische moment, die kriebel in je buik. Die foto die ontroert of een grote glimlach geeft. In mijn fotografie ben ik op zoek naar precies dat gevoel. Het is mijn absolute passie om gevoel te vangen in beeld en daarmee de herinnering voor altijd levendig te houden.

A-picture-a-day

Het is mijn missie om het gewone, ongewoon mooi vast te leggen. Om mensen meer bewust te maken van de wereld om ons heen. Daarom heb ik a-picture-a-day in het leven geroepen. A-picture-a-day is een beweging om mensen meer te laten genieten van alledaagse schoonheid. Iedere dag ga ik met mijn camera op pad en laat ik de wereld zien door mijn ogen. Deze foto's deel ik via mijn sociale media. Wil jij ook jouw dagelijkse portie inspiratie en geluk ontvangen? Volg me dan via Facebook of Instagram.

Kijk hier naar alle foto's die ik al heb gemaakt.